Termeni si conditii - The Cage Escape Room
50490
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-50490,edgt-core-1.1.2,,vigor-ver-1.12, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,transparent_content,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Termeni si Conditii

Rezervarile

Se pot face atat telefonic cat si online. In ambele cazuri, rezervarea se va confirma printr-un e-mail care conține toate informațiile legate de aceasta. In cazul in care nu ati primit e-mail de confirmare, va rugam sa ne contactați telefonic la 0756 121 293 sau prin e-mail la thecagegame@gmail.com. Pentru anularea sau modificarea rezervarii, participantii trebuie sa contacteze echipa The Cage telefonic sau prin e-mail cu cel putin 2 ore inainte de rezervare.

Participanti

La joc pot participa echipe de 2 pana la 6 membri. Minorii sub 14 ani pot participa numai in prezenta unui adult. Echipele vor veni la data si ora rezervarii. Participantilor li se va face o scurta prezentare a jocului si regulile de conduita din interiorul camerei. In cazul nerespectarii acestor reguli, organizatorii isi rezerva dreptul de a intrerupe jocul fara rambursarea contravalorii acestuia.

Interdictii

Nu este permis accesul la joc sub influenta bauturilor alcoolice sau a stupefiantelor. In aceste cazuri organizatorii isi rezerva dreptul de a anula sau intrerupe imediat jocul fara rambursarea contravalorii acestuia. De asemenea nu este permis accesul cu bauturi alcoolice sau stupefiante in incinta The Cage. Fumatul este strict interzis in incinta The Cage.

Participantii inteleg si accepta faptul ca pe durata jocului, usa camerei in care se vor afla va fi incuiată. Aceasta se va deschide numai prin rezolvarea camerei sau la finalizarea celor 60 de minute de joc. In situatii excepționale cauzate de probleme de sanatate sau de siguranta a participantilor, organizatorii vor deschide de urgenta usa.

Participantii inteleg si accepta faptul ca pe durata jocului si pentru derularea corecta a acestuia vor fi urmariti cu camera de supraveghere aflata in interiorul camerei. Utilizarea camerelor de supraveghere este necesara bunei functionari a jocului. Organizatorii nu vor realiza capturi foto sau video in niciun moment al jocului.

Persoanele care sufera de claustrofobie, atacuri de panica, astm, boli de inimă sau alte suferinte incompatibile cu jocul sunt sfatuite sa nu participe. In cazul in care un participant aflat intr-una dintre aceste conditii hotaraste sa participe la joc, o va face pe propria raspundere. The Cage nu isi asuma responsabilitatea pentru participarea la joc a persoanei respective. Daca pe parcursul jocului persoana hotaraste intreruperea acestuia, organizatorii vor descuia usa.

Jocurile sunt bazate pe folosirea inteligentei, a logicii si a intuitiei. In nicio situatie nu este necesara folosirea fortei. Orice dauna adusă camerei sau obiectelor din interiorul acesteia va fi imputata echipei participante care a cauzat-o. Solutiile jocurilor nu implica alterarea decoratiunilor, mobilierului, a instalatiilor de supraveghere, sunet, iluminat sau electrice.

Obiectele marcate cu „DO NOT TOUCH” nu contin niciun fel de indicii. Nu dezlipiți marcajele.

Participantii inteleg si accepta confidențialitatea jocului. Acesta nu va fi facut public (nici parțial nici integral) de catre participanți. Inregistrarea video sau fotografierea camerelor, a jocului sau a obiectelor din camera este interzisa. In caz de nerespectare a acestor reguli, jocul va fi intrerupt imediat de catre organizatori fara rambursarea contravalorii acestuia. Nerespectarea acestei reguli conduce la inceperea demersurilor legale impotriva persoanei/persoanelor care divulga informatiile confidentiale.

Raspundere

Declar pe propria raspundere ca am inteles si imi asum instructiunile evenimentului si ca nu voi intreprinde nici o actiune care sa-mi provoace mie sau celorlalti suferinte fizice sau psihice.

Am inteles ca jocurile The Cage nu sunt recomandate femeilor insarcinate, persoanelor care sufera de boli de inima, hipertensiune, claustrofobie, epilepsie sau alte patologii similare si declar ca imi asum raspunderea in cazul in care decid sa particip, in ciuda acestei recomandari

Odata facuta rezervarea pe site-ul the cage, atat telefonic cat si online, declar ca am citit si inteles termenii și conditiile jocului, precum si caracterul confidential al acestuia.